Colourful rear extension

When these customers came to have an extension to the back of their house to enlarge their kitchen they were surprised when their Architect turned their plans around - literally.

The joy of using an architect is that they bring a level of creativity no other professional in the building industry possesses. It means they can transform the ordinary into the extraordinary and make your homework in ways you'd never imagined. Here the architect turned the existing plan on its head, By the idea of moving the kitchen to the front of the house it could then link with the dining room and leave enough space at the rear for a living space, bedroom and ensuite shower room/laundry room. It was ingenious and the result was impressive.

 

Colourful rear extension
Location Rickmansworth
Construction Date 2017
Budget 85000

Call us on 0800 051 5304 for a chat.

Contact Us
  • Best of Houzz 2017 Design
  • Best of Houzz 2016 Design
  • Best of Houzz 2015 Design
  • Best of Houzz 2017 Service
  • Best of Houzz 2015 Service

Awards: