Dramatic roof to rear kitchen extension

These customers wanted a rear extension with a difference.

This Victorian terraced house had very simple decoration and had not been updated for years so the customer's wanted to extend into two outhouses (one of which was the original toilet) to create a wrap-around single-storey kitchen extension and also include some internal alterations to form a ground floor bathroom.

The client had ambitions to do something different to the usual box extension and had a desire to play with form and light and the Architect used cardboard models to develop a variety of options for getting improved and interesting light and shadow into the extension and main living areas eventually agreeing upon this sculptured roof shape.

Dramatic roof to rear kitchen extension
Location Forest Hill
Construction Date 2015
Budget 120000

Call us on 0800 051 5304 for a chat.

Contact Us
  • Best of Houzz 2017 Design
  • Best of Houzz 2016 Design
  • Best of Houzz 2015 Service
  • Best of Houzz 2015 Design
  • Best of Houzz 2017 Service

Awards: