Inspirational wrap around extension in Mill Hill

The extension wraps around the rear and side of a detached house in Mill Hill, London. The clients¹ brief included expanding the ground floor kitchen/family/living room to achieve a more generous dining area and greater transparency towards the terrace and garden. 

The 21st-century property was a contemporary development to which the extension improved integration of use, and circulation between the existing living spaces, and provided the much-needed link both visual and actual. The copper cladding to both external and internal walls will continue to mellow and change colour as the metal oxidizes, providing a striking appearance that marks the passing of time. Extensive glazing and large sliding doors, with a level transition between inside and outside, merge spaces and admit generous natural light.

Inspirational wrap around extension in Mill Hill
Location Mill Hill, London NW7
Construction Date 2018
Budget 150,000

Call us on 0800 051 5304 for a chat.

Contact Us
  • Best of Houzz 2015 Service
  • Best of Houzz Design 2019
  • Best of Houzz 2017 Design
  • Best of Houzz 2015 Design
  • Best of Houzz 2017 Service
  • Best of Houzz 2016 Design

Awards: