Rear extension and garage conversion in South London

These customers wanted to create a new heart to their home. The old kitchen was pokey and you couldn’t sit in it, there was no informal dining or family room, and nowhere for the dog.

This extension design has been done by fully utilising the scope of permitted development, extending the back wall outwards by 4m to achieve the much needed extra space. A big picture window frames the view of the garden from the kitchen, while folding/sliding doors open the dining space up to the patio and garden beyond. The original backroom fire-place was retained and a log burner fitted to create a cosy family sitting area. 

Rear extension and garage conversion in South London
Location South London
Construction Date 2012
Budget 145,000

Call us on 0800 051 5304 for a chat.

Contact Us
  • Best of Houzz 2015 Design
  • Best of Houzz design 2020
  • Best of Houzz 2016 Design
  • Best of Houzz 2017 Service
  • Best of Houzz 2015 Service
  • Best of Houzz 2017 Design
  • Best of Houzz Design 2019
  • Best of Customer Service 2020

Awards: